Basissjabloon voor uw presentatiesl
 
Met een basissjabloon voor Powerpoint kunt u uw huisstijl ook in uw presentaties toepassen. Logo’s, kleuren, lettertypen, opsommingen, achtergronden, tabellen, foto’s. En bijvoorbeeld een aantal standaardpagina’s die u steeds weer opnieuw kunt gebruiken.

Een snelle en gemakkelijke start voor al uw presentaties.
Interactieve Powerpoint sjablonen
 
Maak uw corporate presentatie flexibel en aantrekkelijk door hem interactief te maken.

Met een interactieve Powerpoint kunt u vanuit een inhoudsopgave naar dia’s springen en ook weer terug naar de inhoudsopgave gaan. U maakt opsommingen aanklikbaar van waaruit naar een andere dia gesprongen wordt. Of klik op uw logo om naar de inhoudsopgave te gaan. Zo past u eenvoudig uw presentatie aan zodat deze optimaal is voor de doelgroep waaraan u hem presenteert.
Verzorging van uw presentaties
 
Het maken van een presentatie in Powerpoint brengt vaak veel werk met zich mee. Dat kan PV&H Communicatie u uit handen nemen.

U levert de teksten aan (in een Word-document) en u levert digitaal grafieken, tabellen en foto’s aan. We bespreken de stijl waarin u de presentatie weergegeven wilt zien (met eigen logo, achtergrond, e.d.).

PV&H Communicatie maakt er een presentatie van. Inclusief de gewenste opsommingen en inspringingen, tabellen, dia-overgangen, animatieschema’s en geluidseffecten.